We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Verbouw

Een kleine verbouwing heeft grote gevolgen. Door een serre, een bijkeuken of het bouwen van een dakkapel ontstaat een zee aan ruimte. Aannemersbedrijf Pompstra regelt dit tot in de puntjes. We denken met u mee. Niet alleen qua ontwerp en bouwkundige zaken. We kijken verder zodat uw verbouwing optimaal uit de verf komt en er geen mogelijkheid onbenut blijft.

Wat mag u van ons verwachten?
Binnen de afgesproken planning leveren wij een totaalpakket met eerlijk en kwalitatief maatwerk als resultaat. We begeleiden u bij het maken van uiteenlopende keuzes waarvoor u komt te staan en werken zoals we dat thuis ook doen. Netjes. Ook zorgen we er voor dat u zo weinig mogelijk overlast ervaart. En… mocht u tijdens de bouw een aanpassing willen? Geen punt, in goed overleg is veel mogelijk.

Ons totaalpakket
Uw complete verbouwing is bij ons in goede handen. Van begin tot en met de oplevering. Tijdens het intakegesprek brengen we uw wensen in kaart en kijken we of die binnen uw budget passen. Vervolgens vragen we offertes aan voor materiaal en diciplines. Bent u akkoord met ons voorstel en de prijs? Dan maken we de werktekeningen en verzorgen we de vergunningaanvraag.

Indien nodig start de verbouwing met het nodige sloopwerk. Als dat achter de rus is, beginnen we met de bouw van uw nieuwe uitbouw, serre, dakkapel, bijkeuken of welke ruimte ook. Vanzelfsprekend verzorgen we het complete pakket. Van het aanbrengen van isolatiemateriaal en het installeren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties tot het aftimmeren en schilderwerk. Ook zorgen we er voor dat het bouwafval tijdig wordt afgevoerd.signature signature
Aannemersbedrijf Pompstra