We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Restauratie: een vak apart

Restaureren vereist, nog meer dan bouwen, vakmanschap en ervaring. Bij ons bent u aan het juiste adres, want wij verzorgen ‘sinds mensenheugenis’ restauraties voor zowel bedrijven, overheden als particulieren. Onze werkwijze? We koppelen ambachtelijk vakmanschap aan liefde voor het vak. We denken met u mee en zullen het niet ‘nalaten’ u van advies te dienen. Samen met u zorgen we er voor dat u gerestaureerde pand er mooier en authentieker bijstaat dan ooit tevoren.

Wat mag u van ons verwachten?
Een persoonlijke benadering waarbij we de planning en afgesproken procedures niet uit het oog verliezen. We begeleiden en adviseren u bij de ‘moeilijke’keuzes waar u - ook tijdens het bouwproces - voor komt te staan. Restaureren is namelijk ook onverwachte zaken tegenkomen en improviseren. Dat doen we altijd in overleg, wel doordacht en met het eindresultaat voor ogen.

Ons totaalpakket
Uw restauratie regelen we van A tot Z. Tijdens een eerste gesprek brengen we uw wensen in kaar en koppelen we die aan de mogelijkheden. Vervolgens gaan we aan de slag met de aanvraag van offertes voor de benodigde materialenen diciplines. Gaat u akkoord met onze complete offerte, dan maken we de werktekeningen. Op basis van historische gegevens en met oog voor de authentieke details, maar wel volgens de hedendaagse technieken. Ook nemen we u de aanvraag van vergunningen uit handen en schakelen, indien gewenst, een architect in.

De gehele restauratie voeren we in eigen beheer uit. Met respect voor de oorspronkelijke omgeving slopen we, storten we de fundering, en herstellen uw pand in oude glorie. Tot in de kleinste details. En over het bouwafval hoeft u zich tot slot geen zorgen te maken, we voeren alles tijdig af

 

 


signature signature
Aannemersbedrijf Pompstra