We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Nieuwbouw

Voor nieuwbouw bent u bij aannemersbedrijf Pompstra aan het juiste adres. Wij bouwen voor iedereen. Dus voor zowel particulieren, overheden als bedrijven. Ons handelsmerk? We denken met u mee. Niet alleen qua ontwerp en bouwkundige zaken. We kijken verder zodat uw project optimaal uit de verf komt en er geen mogelijkheid onbenut blijft.

Wat mag u van ons verwachten?
In de eerste plaats natuurlijk betrokkenheid en vakmanschap. Met als eindresultaat: de woning zoals u hem in gedachten had. Tijdens de bouw begeleiden we u bij de vele keuzes waarmee u mee te maken krijgt. Daarbij verliezen we het oorspronkelijke uitgangspunt niet uit het oog. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de bouw efficiƫnt en volgens planning verloopt. Mocht u tijdens de werkzaamheden toch nog een aanpassing willen, dan is dat geen punt. In goed overleg kan veel, zo niet alles.

Ons totaalpakket
Wij zijn betrokken bij de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand van start tot finish. Tijdens het intakegesprek inventariseren we uw wensen en koppelen die aan de mogelijkheden. We vragen offertes op voor alle benodigde materialen en disciplines en zorgen voor een begroting die binnen uw budget valt.

Bent u akkoord? Dan gaan we aan de slag met werktekeningen of schakelen we, indien gewenst, een architect in. Ook het vergunningstraject nemen we voor onze rekening. Vervolgens bouwen we uw woning, kantoor of bedrijfspand op vanaf de fundering tot de nok van het dak, inclusief de afwerking zoals aftimmeren, betegelen en schilderwerkzaamheden. Ook zorgen we voor de afvoer van het bouwafval. We leveren net werk, van het allereerste begin tot en met de oplevering.

signature signature
Aannemersbedrijf Pompstra