We Build Building and Great Homes.

We successfully cope with tasks of varying complexity, provide long-term guarantees and regularly master new technologies.

Get in touch

(+380) 50 318 47 07

65 Allerton Street 901 N Pitt Str, Suite 170, VA 22314, USA

Renovatie

Grootschalige renovatieopdrachten van woningbouw-corporaties, het vervangen van een dak of het plaatsen van een kozijn? Een huis functioneler inrichten
of een gebouw mooier maken? Aannemersbedrijf Pompstra doet het. Een nieuwe keuken, sanitair of riolering installeren? Aannemersbedrijf Pompstra regelt het.

Wat mag u van ons verwachten?
Gedegen en eerlijk maatwerk. We denken met u mee voor het beste resultaat. Niet alleen qua ontwerp en bouwkundige zaken. Met uw wensen in het achterhoofd, zorgen we er voor dat uw renovatieoptimaal uit de verf komt. Zonder dat er mogelijkheden onbenut blijven. We begeleiden en adviseren u bij de keuzemogelijkheden waarmee u tijdens de renovatie wordt geconfronteerd. Dat allemaal binnen de afgesproken planning en procedures. We werken zoals we het thuis ook zouden doen. Netjes, en met zo min mogelijk overlast.

Ons totaalpakket
We voeren uw renovatie project van A tot Z uit. Tijdens het intakegesprek kopplen we u wensen aan de vele mogelijkheden, waarbij we uw budget niet uit het oog verliezen. We vragen vervolgens offertes op voor alle benodigde materialen en diciplines. Vervolgens krijgt u ons voorstel, inclusief de offerte. Gaat u akkoord, dan gaan we aan de slag met de werktekeningen. Indien gewenst schakelen we een architect of constructeur in. Prettig is dar we ook de vergunningsaanvraag verzorgen. Het renovatiewerk verzorgen we tot in de puntjes, inclusief het installatiewerk, aftimmeren, schilderen en netjes opleveren

signature signature
Aannemersbedrijf Pompstra